Război în PNL Olt, după înfrângerea în alegeri: Se cere demisia deputatului Ştirbu

O primă voce din cadrul PNL Olt îi cere demisia preşedintelui organizaţiei, deputatul Gigel Ştirbu, după ce liberalii au mâncat bătaie în alegerile locale de duminică.

Este vorba de liberalul Cătălin Davidescu, fost primar al oraşului Scorniceşti şi membru al staff-ului de campanie al candidatului PNL la Primăria Slatina, Marius Bălaşa, care a anunţat o conferinţă de presă pentru marţi, în cadrul căreia îi va cere public lui Ştirbu demisia din funcţia de preşedinte al PNL Olt.

Solicitarea lui Cătălin Davidescu vine după ce liberalii au mâncat o bătaie electorală soră cu moartea în 95 de localităţi din cele 112 ale judeţului, PNL câştigând doar 17 primării. Insuccesul se reflectă şi la Consiliul Judeţean, unde PSD conduce detaşat în faţa PNL cu 57,58% la 27,27%.

Precizăm că Davidescu a făcut parte din zona liberală controlată de liderul PNL Scorniceşti, Ion Moisescu. Acesta a declarat însă, luni, că nu ştie nimic despre intenţia fostului primar de Scorniceşti de a-i solicita lui Gigel Ştirbu demisia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here