Copiii unor jandarmi şi pompieri olteni, premiaţi de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor 

Şase copii din Olt, ai căror părinţi sunt jandarmi şi pompieri, au fost felicitaţi şi premiaţi pentru rezultatele deosebite obţinute la concursurile şi olimpiadele şcolare organizate pe plan judeţean şi naţional, la discipline precum matematica, limba română, limba engleză, geografie, chimie.

Festivitatea de premiere a fost organizată la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt de Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor – Regiunea 4 Olt. IPA – Secţia Română le-a oferit elevilor diplome de merit şi premii în bani, în cuantum de 500 lei pentru fiecare.

Tinerii premiaţi sunt Roxana Avram – elevă în clasa a XI-a, Andra Scarlat – elevă în clasa a X-a, Mădălin Gabriel Mihai  – elev în clasa a IX-a, Delia Dumitrescu – elevă în clasa a VII-a, Alexia Bobeică şi Lucian Dumitrescu elevi în clasa a IV-a.

IPA – Regiunea 4 Olt a luat fiinţă în octombrie 2009 şi este alcătuită din cadre active şi în rezervă ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt şi ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, asociaţia având ca obiectiv principal stabilirea legăturilor de prietenie între membrii ei şi găsirea de soluţii eficiente pentru petrecerea timpului liber într-un mod cât mai plăcut.

IPA  -Regiunea 4 Olt face parte din Asociaţia Internaţională a Poliţiştilor, asociaţie înfiinţată în urmă cu peste 60 de ani din iniţiativa unui ofiţer de poliţie din Lincolnshire – Anglia, Arthur Troop, care a dorit să creeze astfel un canal al prieteniei dintre poliţiştii de pretutindeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here