Liderul PSD Olt îi atenţionează pe noii aleşi: Cine nu se ţine de cuvânt nu are loc în PSD

Preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu, îi atenţionează pe toţi aleşii locali, primari şi consilieri, că, în condiţiile în care nu se vor ţine de cuvânt faţă de electorat şi nu îşi vor onora promisiunile făcute în campanie vor fi excluşi din Partidul Social Democrat.

Comentând rezultatele obţinute de PSD Olt la alegerile locale din 5 iunie, Paul Stănescu a declarat că se bucură foarte mult de rezultatul înregistrat de organizaţia pe care o consuce la alegerile locale, dar că rezultatul obţinut îi şi obligă mult pe social-democraţi. În acest context, el a anunţat, „în premieră”, că cine din noii aleşi nu îşi vor duce la bun sfârşit proiectele promise în campania electorală „nu va avea loc în PSD”.

„Rezultatul de la alegeri sigur că ne bucură, nu sunt ipocrit să spun că nu mă bucură, dar cred că o să avem şi o mare responsabilitate în următoarea perioadă, şi o spun public, în premieră, vreau să vă spun că eu sunt preşedinte al Partidului Social Democrat ales până în 2020 şi că dacă un primar, un consilier nu se va ţine de cuvânt, simplu spus, nu îşi va duce la capăt toate proiectele pe care le-a promis în campania electorală, nu va avea loc în Partidul Social Democrat. Pentru că acest rezultat extraordinar pe care PSD-ul nu l-a avut niciodată la Olt ne obligă enorm de mult. Eu înţeleg foarte bine acest lucru, şi împreună cu colegii mei sper, într-adevăr, să răspundem aşteptărilor oltenilor noştri, cărora încă o dată le mulţumesc din suflet pentru că au venit la vot şi au votat într-adevăr cu o mare echipă, a Partidului Social Democrat”, a declarat Paul Stănescu.

Social-democraţii au câştigat detaşat alegerile locale, obţinând o majoritate confortabilă în Consiliul Judeţean, respectiv 19 mandate de consilier, precum şi 95 de mandate de primar, în vreme ce PNL a câştigat doar nouă mandate de consilier judeţean şi numai 17 mandate de primar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here