Răzvrătirea lui Davidescu în PNL Olt, o mascaradă pusă la cale de Ştirbu şi Moisescu

Răzvrătirea manifestată marţi de liberalul Cătălin Davidescu, care i-a cerut public preşedintelui PNL Olt, Gigel Ştirbu, să-şi dea demisia de onoare din funcţie după rezultatele slabe din alegerile locale, nu este decât un joc pus la cale de însuşi Ştirbu, potrivit unor surse din cadrul organizaţiei.

Logica acestui joc este acela ca, printr-o mascaradă, să fie creată o falsă supapă prin care să fie evacuată presiunea celor care sunt extrem de supăraţi pe actuala conducere a organizaţiei, responsabilă de rezultatele extrem de proaste înregistrate la alegerile de duminică, au explicat sursele citate.

Chiar dacă, într-un context greu de crezut, se va ajunge la o eventuală demisie din partea lui Gigel Ştirbu, jocul ar fi ca organizaţia să fie preluată de bunul prieten al lui Ştirbu, Ion Moisescu, liderul PNL Scorniceşti, pentru a fi blocat accesul altor persoane din conducerea PNL Olt spre funcţia de preşedinte, au mai precizat sursele noastre.

Astfel, Ştirbu şi Moisescu şi-ar asigura primele două locuri pe lista de candidaţi la alegerile parlamentare din toamnă, considerate eligibile. Aceasta ar fi, de fapt, miza principală a mascaradei pe care Davidescu a acceptat s-o joace la insistenţa şefului său de la PNL Scorniceşti, Ion Moisescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here