Autoturism răsturnat pe câmp între Brebeni şi Greci. Cinci oameni au fost răniţi

Un accident care s-a produs duminică seară între localităţile Brebeni şi Greci s-a soldat cu rănirea a cinci persoane care se găseau în singurul autoturism implicat în evenimentul rutier.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.40, pe DJ 546 A, care face legătura între comunele Brebeni şi Greci. La un moment dat, şoferul autoturismului, un Citroen înmatriculat în Spania, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina s-a răsturnat în afara carosabilului, pe câmp.

La locul accidentului au ajuns pompierii din cadrul Detaşamentului Slatina, cu un echipaj SMURD şi o autospecială de descarcerare.

„SMURD Slatina a intervenit pe DJ 546, între localităţile Brebeni şi Greci, la un accident rutier cu un autoturism răsturnat în afara carosabilului. Au fost găsiţi cinci răniţi neîncarceraţi, conştienţi, cărora li s-a acordat primul ajutor”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul Alin Băsăşteanu.

Este vorba de cinci persoane cu vârste cuprinse între 16 şi 24 de ani, care au fost transportate la spital cu multiple traumatisme.

Poliţia a demarat verificări pentru a stabili cauzele în care s-a produs accidentul, oamenii legii făcând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here