Cătălin Rotea, „promovat” şef al PSD Balş după ce a pierdut alegerile pentru primărie

Candidatul PSD care a pierdut alegerile pentru funcţia de primar al Balşului, Cătălin Rotea, a fost pus şef al organizaţiei politice locale după ce vechea conducere a acesteia a fost dizolvată.

Decizia a fost luată de mai-marii PSD Olt în cadrul şedinţei de vineri a Biroului Permanent Judeţean, după insuccesul organizaţiei locale la alegerile locale pentru funcţia de primar al Balşului.

„Am fost numit preşedinte interimar al PSD Balş, printr-o hotărâre a organizaţiei judeţene. Am o datorie morală faţă de cei aproape 4.000 de bălşeni care mi-au acordat votul lor de încredere, să rămân alături de ei şi să-i protejez de abuzurile şi presiunile actualei administraţii locale. Din punctul meu de vedere, odată cu campania electorală se încheie atacurile şi duşmăniile, dar văd că Mădălin nu gândeşte la fel şi a început ameninţările la adresa simpatizanţilor mei. Voi milita pentru o activitate constructivă a consilierilor locali PSD în Balş, nu pentru scandaluri şi piedici, dar în acelaşi timp, de azi voi atrage atenţia asupra tuturor neregulilor care se petrec în primărie, la operatorul local de apă, şi voi arată bălşenilor toate cârdăşiile care s-au creat în ultimii ani. Regret că nu am fost ales primar, respect voinţa majorităţii, dar asta nu înseamnă că nu voi impune proiectele mele administrative la nivelul Balşului, iar schimbarea în care credem cu toţii va fi inevitabilă”, a declarat, pentru Gazeta Nouă, Cătălin Rotea.

Acesta are mână liberă să reformeze din temelii PSD Balş, în perspectiva alegerilor parlamentare din toamnă.

Posesor incontestabil al unor calităţi în privinţa strategiilor de imagine, se prea poate ca social-democraţii să fi mizat prea mult pe Cătălin Rotea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here