FOTO/Viceprimar din Olt, declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate

Viceprimarul localităţii oltene Studina, Radu Sorin Dădulescu, a fost declarat incompatibil de Agenția Națională de Integritate (ANI), după ce inspectorii de integritate au descoperit că el deţine nu doar funcţia publică, ci şi calitatea de administrator al unor firme, situaţie interisă de lege.

Radu Sorin Dădulescu se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 26 iunie 2012, întrucât deține simultan funcțiile de viceprimar și administrator al SC Demar Trans SRL şi SC Auto Dădulescu SRL, potrivit unui comunicat de presă al Agenției Naționale de Integritate.

Potrivit ANI, viceprimarul din Stunina a încălcat dispoziţiile articolului 87, alineatul (1), litera d) din  Legea nr. 161/2003 privind unele măsuri pentru asigurarea transparenţei în exercitarea demnităţilor publice, a funcţiilor publice şi în mediul de afaceri, prevenirea şi sancţionarea corupţiei.

În conformitate cu această prevedere, „funcția de primar și viceprimar este incompatibilă cu  funcţia de administrator, membru al consiliului de administraţie la societăţile comerciale, precum şi la instituţiile publice”.

viceprimar studina

Viceprimarul comunei Studina, Radu Sorin Dădulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here