Cine sunt, cu ce se ocupă şi ce avere au noii consilieri judeţeni ai Oltului

Printre noii consilieri judeţeni ai Oltului aleşi în 5 iunie 2016 se numără foarte multe persoane care se află la primul mandat în legislativul judeţului. OLT-ALERT a adunat date despre toţi noii aleşi ai Oltului privind ocupaţia, veniturile obţinute în ultimul an şi averile pe care aceştia le deţin, informaţii pe care le prezentăm într-un tablou complet.

Marius Oprescu (preşedinte executiv al PSD Olt şi preşedinte al CJ Olt: venituri salariale obţinute în 2015 în cuantum de 74.686 lei. Este acţionar în două firme şi preşedinte în cadrul a două asociaţii, neobţinând însă venituri din aceste calităţi.

Virgil Delureanu (fost deputat, secretar executiv al PSD): deţine, împreună cu soţia, un apartament în Slatina şi două autoturisme (Skoda şi Dacia Logan). Are datorii la mai multe bănci în valoare totală de 70.546, iar anul trecut, împreună cu soţia a acumulat venituri în sumă totală de 103.136 de lei.

Ioan Nedelea (vicepreşedinte al PSD Olt): nu are în proprietate terenuri, apartamente sau case. Familia Nedelea deţine active financiare la bănci în valoarea de aproape 20.000 de euro şi 4653 de dolari, cei mai mulţi bani provenind din salariile compensatorii obţinute de soţie de la vechiul loc de muncă. Anul trecut Nedelea a obţinut venituri de 92.250 de lei. Este acţionar la SC Remat SA.

Cornelia Sulger: deţine un apartament în Slatina, iar anul trecut a încasat din salarii 65.808 lei. Deţine mai multe funcţii politice în cadrul PSD (preşedinta Organizaţiei Femeilor Social Democrate Slatina, vicepreşedintă a OFSD Olt şi membru în Biroul Politic Judeţean a PSD Olt).

Nicolae Vitan: deţine un apartament în Slatina şi anul trecut a acumulat venituri de 192.337 lei din onorarii de avocat, pensie şi dividende. La această sumă se adaugă 128.228 lei încasaţi de soie din dividende. este asociat în firma SC Artcor IFN SRL şi preşedinte al Comisiei de arbitraj şi integritate morală din cadrul PSD Olt.

Constantin Popescu: deţine două terenuri în Slatina, unul intravilan şi altul agricol (ambele obşinute în calitate de luptător în Revoluţia din 1989), un apartament şi o casă de locuit în Slatina, două autoturisme, deţine acţiuni la SC Alră SA, iar anul trecut a obţinut, împreună cu soţia, venituri de 118.554 lei din salarii şi indemnizaţii. Are, de asemenea, şi un împrumut bancar de 55.000 de franci elveţieni. Ocupă mai multe funcţii sindicale şi în cadrul unor asociaţii de revoluţionari.

Ion Lucian Bondrescu: deţine un apartament în Caracal şi un teren agricol moştenit de soţie, precum şi un autoturism. Anul trecut a câştigat 39.162 lei, venituri din salarii obţinute din mediul privat. Este secretar executiv al PSD Caracal şi membru în organizaţia judeţeană a partidului.

Ion Cătălin Grecu: deţine mai multe categorii de terenuri moştenite în judeţul Mehedinţi şi un teren agricol în Slatina, iar anul trecut a obţinut venituri de 7.407 lei. Este unic asociat al firmei SC Interactiv Product SRL, vicepreşedinte al PSD Olt şi ocupă, de câteva luni, funcţia de director general al SC Loctrans SA Slatina.

Dragoş Nicolae Drăghicescu: deţine peste 300 hectare de terenuri agricole, forestiere şi intravilane în Olt, o casă în Slatina şi un spaţiu comercial în localitatea Şerbăneşti şi 4844 lei în conturi bancare. În 2015 a obţinut venituri salariale în cuantum total de 42.084 lei. Administrează o firmă cu profil agricol în Şerbăneşti, SC Agrospeed Production SRL, este preşedinte al Asociaţiei Crăscătorilor de Animale din aceeaşi localitate şi vicepreşedinte al tinerilor din PSD Olt.

Adrian Iordache: deţine un teren intravilan şi o casă în Slatina, un autoturism Skoda-Fabia, iar anul trecut a acumulat, cu soţia, venituri de 49.403 lei din salarii şi indemnizaţie de consilier local al Slatinei. Administrează firma SC Venco Concas Grup SRL şi este vicepreşedinte al PSD Slatina.

Cristian Butnariu: deţine două terenuri agricole pe raza oraşului Corabia, iar anul trecut a strâns din salarii 36.943 lei, împreună cu soţia. Anul acesta a mai câştigat 20.000 lei din vânzarea unui teren şi a unei clădiri, dar are şi datorii bancare de 53.500 lei. El este vicepreşedinte al PSD Corabia.

Ion Adrian Bărbulete: are un teren intravilan, un apartament şi două autoturisme. Ca inspector şcolar, anul trecut a cumulat 29.443 lei din salarii, la care s-au adăugat 6.306 lei dintr-un proiect şi cei 27.336 lei ai soţiei, obţinuţ tot din salarii.  Este vicepreşedinte al PSD Slatina şi membru în cadrul biroului judeţean al aceluiaşi partid.

Ionel Cristian Gheorghe: are un apartament în Slatina şi trei autoturisme, iar anul trecut a beneficiat, împreună cu soţia, de 87.533 de lei din salarii. Deţine acţiuni la Oltchim Râmnicu Vâlcea, este lider sindical la SC Artrom SA şi membru în Biroul Politic Judeţean al PSD Olt.

Ilie Irimia: Deţine un teren intravilan, un teren agricol şi o casă în oraşul Patra Olt, dar şi un apartamet în Slatina. Are, de asemenea, trei autoturisme, iar anul trecut a obţinut venituri financiare de peste 96.000 de lei din salarii. Este unic asociat şi administraor al unei societăţi agricole.

Dorin Postelnicu: are două apartamente în Balş şi două autoturisme şi are o datorie de peste 97.000 de lei în cadrul unui credit bancar. A obţinut venituri de 122.954 lei din servicii medicale şi peste 9000 de lei din indemnizaţia de consilier. Este membru în două organizaţii din domeniul sănătăţii şi vicepreşedinte al PSD Balş.

Valeria Gălan: deţine două terenuri intravilane şi o casă în Slatina, dar şi două autoturisme. Anul trecut a obţinut venituri de 37.271 lei. Este membru PSD.

Matei Mariana: are un apartament în Slatina obţinut prin credit bancar şi un autoturism. Veniturile pe anul trecut se ridică la 54.739 lei, provenind din salarii de profesor. Este membru PSD.

Iulia Daniela Dima: deţine două terenuri intravilane şi un apartament în Corabia, precum şi autoturism. A obţinut venituri în valoare totală de 44.744 lei ca inspector şcolar şi profesor, pe lângă cei 23.039 lei pe care i-a câştigat soţul său din salarii. Ea deţine mai multe funcţii politice în cadrul PSD.

Victor Vătămanu: deţine un teren agricol, două apartamente şi o casă, toate în municipiul Caracal. Anul trecut veniturile familiei au fost de peste 55.000 lei. Este preşedinte al Asociaţiei „Fiii şi prietenii Caracalului”.

Siminica Mirea: deţne, împreună cu soţul, mai multe terenuri intravilane şi agricole în Slatina şi ăn comuna Crâmpoia, o casă în Crâmpoia, o casă şi un apartament în Slatina, un apartament în Călimăneşti şi încă unul în Bucureşti, având 70.000 lei în conturi bancare. Familia Mirea a obţinut, anul trecut, venituri totale de 1.458.554 lei din salarii, activităţi agricole, dividende şi vânzarea unui teren în Slatina. De asemenea, este acţionar unic într-o firmă, acţionar într-o altă societate comercială şi într-un ONG, unde deţine şi funcţia de preşedinte, dar şi administrator al SC Dinamic Prodcom SRL.

Ion Moisescu: deţine mai multe terenuri intravilane în Scorniceşti şi Slatina, două case în Scorniceşti şi un apartament în Slatina, trei autoturisme (un Audi, un BMW şi un Opel), are peste 35.000 de dolari în două conturi bancare, obţinând aproape 20.000 lei de pe urma firmei sale, SC Donald SRL, al cărei director şi asociat este. Alţi 8.400 lei au fost primiţi ca indemnzizaţie de consilier judeţean, iar soţia sa a încasat dividende de 368.019 lei din firma SC Markus Games SRL, unde este acţionar. Ion Moisescu este prim-vicepreşedinte al PNL Olt.

Gheorghe Sorin Alin Ciucu: este posesorul a două autoturisme, Daewoo Espero şu Audi A4 şi, împreună cu soţia, a acumulat anul trecut venituri de peste 50.000 de lei, dar are şi o datorie bancară de 26.700 lei. El este asistent de zonă al europarlamentarului Marian Jean Marinescu, acţionar la SC Rogedo Med SRL Corabia, persoană fizică autorizată şi prim-vicepreşedinte al PNL Olt.

Viorel Dumitrescu: deţine un teren intravilan şi o casă în Slatina, o altă casă în Bucureşti, cumpărată în 2015, acţiuni de peste 73.000 lei la Romgaz şi titluri de aproape 30.000 de euro la ERSTE BCR. Are, de asemenea, 13. 3728 de lei în conturi bancare, anul trecut înregistrând venituri de aproape 380.000 de lei din indemnizaţii şi dividende. Medic de profesie, este unic acţionar la Servmed SRL, la SC Fabra SRL, dar şi membru al PNL.

Florea Niculae deţine trei terenuri intravilane şi trei case în Scorniceşti, două autoturisme, un Mercedes ML şi un Volkswagen, bijuterii din aur în valoare de 10.000 de euro. Anul trecut a obţinut venituri de peste 18.000 lei din activitatea propriei firme, SC Sesam SRL, dar şi 55.000 de lei din nunta unui copil, dar şi 94.000 lei din vânzarea unei clădiri şi a unui teren. El are şi datorii la bănci în valoare de 29.000 lei. Este membru al PNL.

Nicolescu Gabriel Florin: deţine un teren intravilan şi o casă în localitatea Slătioara, ambele cumpărate. Anul trecut el a obţinut venituri de peste 432.000 de el ca agent de vânzări.

Marian Radu: deţine patru terenuri intravilane, un teren agricol, unul forestier şi o livadă în comuna Bobiceşti, două case şi două spaţii comerciale în aceeaşi localitate, acţiuni în două firme şi un împrumut acordat unei societăţi comerciale în valoare de 177.000 lei şi anul trecut a obţinut venituri de peste 32.000 de lei de pe urma firmelor familiei. Este membru al PNL.

Virgil Panduru: are două terenuri intravilane şi două case în comuna Grădinari, trei autoturisme şi datorii la bănci de 23.500 euro la bănci. Veniturile sale s-au ridicat anul trecut la peste 87.000 de lei, la care se adaugă veniturile soţiei în valoare de 28.000 lei. Avocat de preofesie, el este membru PNL.

Bogdan Ionel Cruşoveanu: deţine doar un teren intravilan în localitatea Vişina şi nu a avut nici un venit anul trecut. Este preşedinte al organizaţiei locale a PNL.

Ioan Ciugulea. deţine doar un teren forestier, bun moştenit, în judeţul Gorj şi un autoturism Dacia Solenza. Veniturile sale anul trecut au fost de 44.575 lei, în vreme ce soţia sa, funcţionară la Consiliul Judeţean, a înregistrat venituri de peste 42.000 de lei. Este acţionar la două firme private, SC Delta Star SRL şi la Delta Grupcons SRL. De asemenea, este preşedinte executiv al ALDE Olt.

Gheghina Ioniţă: nu deţine nici un bun. Anul trecut a vândut un apartament dar, potrivit declaraţiei de avere, nu a obţinut nimic pe el. Veniturile sale au fost, în 2015, de 12.076 lei, obţinuţi din salariu la Agenţia Judeţeană pentru Prestaţii şi Inspecţii Sociale Olt, şi de 11.105 lei, obţinuţi din mediul privat. Este asociat al unei firme de contabilitate, SC Serv Expert Cont SRL şi cenzor la SC Vitipomicola SA Sâmbureşti.

Lucian Niţu: deţine un teren agricol, unul intravilan şi o casă în localitatea Obârşia, un teren agricol în Vişina şi încă unul intravilan în Slatina, unde deţine o a doua casă. Conduce un autoturism Skoda şi are un credit bancar de 10.000 euro. Pensionar MAI, peste 61.000 de lei a reuşit să adune Lucian Niţu anul trecut împreună cu soţia. O parte din bani i-a primit în urma orelor de legislaţie rutieră predate în cadrul unei şcoli de şoferi.

Jenel Copilău: deţine mai multe terenuri intravilane şi forestiere, un aspartament, un spaţiu comercial  şi o casă în Slatina, un apartament şi două case de vacanţă. Mai are în proprietate un autoturism BMW şi un ATV, dar şi bijuterii de 5000 de euro. Deţine active financiare de 260.000 de lei, 10.000 de dolari şi 5.000 de euro. Veniturile salariale obţinute de el şi soţie anul trecut au fost de 71,647 de lei. Este acţionar al unei firme private.

Pavel Belinki, fost vicepreşedinte al CJ Olt: deţine un apartament şi o garsonieră în Slatina şi o casă în Craiova, dar şi patru atoturisme, un Daewoo Espero, un Seat Toledo, un Jaguar şi un Tiguan. Veniturile familiei au fost de 121.000 lei anul trecut. Este unic acţionar la firma SC general Construct SRL.

1 COMENTARIU

  1. M-AR INTERESA, CA IDEE, DACA VREUN CONSILIER JUDETEAN AL JUDETULUI OLT A AVUT STUDII UNIVERSITARE DE RELATII ECONOMICE INTERNATIONALE… CĂ PROFESORI DE MATEMATICĂ GIMNAZIALĂ, MEDICI ETC. AM VAZUT CONSILIERI… PENTRU DEZVOLTAREA JUDETULUI ESTE NEVOIE DE ECONOMISTI CU FACULTATE DE TOP IN FUNCTII REPREZENTATIVE. ALTFEL…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here