Universitatea Piteşti-Filiala Slatina, oferta educaţională pentru anul universitar 2016-2017/VIDEO

Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei din cadrul Universităţii Piteşti – Filiala Slatina, pune la dispoziţia celor interesaţi, pentru anul universitar 2016 / 2017, 60 de posturi cu specializarea de profesor în învăţământul primar şi preşcolar.

Înscrierile se fac în perioada 11 – 23 iulie. Dosarul de înscriere trebuie să cuprindă următoarele documente de bază:

1. diplomă de bacalaureat în original sau diplomă echivalentă (se exceptează absolvenţii promoţiei 2016 care pot prezenta adeverinţa dacă are consemnată şi media de bacalaureat); candidaţii care anterior s-au înscris, cu acte originale, la alte domenii de studii din afara facultăţii, vor prezenta copie legalizată a diplomei de bacalaureat (sau a adeverinţei )

2. foaia matricolă pentru anii de liceu (original sau copie legalizată, după caz)

3. certificat de naştere (copie legalizată);

4. carte de identitate (copie nelegalizată)

În data de 24 iulie are loc interviul, în cadrul cărora viitorii studenţi vor fi familiarizaţi cu obligaţiile ce le revin pe durata cursurilor, iar în data de 25 iulie se vor efectua înmatriculările celor care îndeplinesc condiţiile de admitere.

Taxa de înscriere este de 100 de lei, iar taxa anuală este de 2.700 de lei, din care 30% se plăteşte la începerea anului universitar, iar diferenţa pe parcursul anului.

Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei scoate la concurs şi 50 de posturi pentru masterat.

Pentru informaţii suplimentare cei interesaţi pot apela numerele de telefon 0249.413.553 sau 0722.369.671.

Universitatea Piteşti – Filiala Slatina fiinţează din anul 2002, în clădirea Colegiului Naţional „Ion Minulescu”, cursurile sale fiind absolvite până acum de 2.347 de studenţi, dintre care 1.735 au absolvit cursurile Facultăţii de Ştiinţe ale Educaţiei. Noutatea acestei facultăţi este că cei care absolvă cursurile sale şi devin învăţători sau pedagogi au şi grad de profesor, lucru care se reflectă şi la nivelul salariului.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here