Slatina cheltuie 164.000 lei pentru securitatea la incendiu a unor licee şi grădiniţe. Cine ia banii

Primăria Slatina cheltuie peste 1,6 miliarde de lei vechi pentru elaborarea unor expertize tehnice pentru securitatea la incendiu la clădiri aflate în proprietatea consiliului local. Mai exact, este vorba de câteva grădiniţe, creşe şi corpuri de clădire ale unor licee din municipiul-reşedinţă de judeţ. 

Obiectivele pentru care se solicită autorizaţia de securitate la incendiu sunt Grădiniţa cu Program Prelungit nr.1 şi Creşa nr.1 din strada Unirii, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 2 din strada Trandafirilor, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 5 şi Creşa nr. 2 din strada Aleea Infrăţirii, Grădiniţa cu Program Prelungit nr.6 şi Creşa nr. 3 din strada Centura Basarabilor, Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 3 din strada Fratii Buzeşti,Grădiniţa cu Program Prelungit nr.7 din strada Aleea Lalelelor, Colegiul Naţional Agricol „Carol I” (cantină, atelier mecanic, internat şi clădirea în care se ţin cursuri), Colegiul Naţional „Radu Greceanu” (corpurile C şi D), Liceul cu Program Sportiv (mansardare), Şcolii Generale nr.1 (clădirea cancelariei) şi Căminul Preşcolar din strada Zmeurei.

Pentru serviciile de expertizare tehnică primăria va plăti 164.500 de lei unei firme din Bucureşti, IPCT INSTALATII SRL, care a câştigat licitaţia recent organizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here