Fisc-ul din Olt a colectat, în iunie, peste 53 milioane lei şi a executat mii de afacerişti

Totalul veniturilor bugetare realizate de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Olt în luna iunie a însumat 53,84 milioane lei, sumă ce reprezintă un grad de realizare de 103,17% a programului de încasări pe luna trecută. În aceeaşi perioadă Fisc-ul local a executat peste 4.800 de agenţi economici care nu îşi onoraseră obligaţiile financiare către stat.

Cumulat pe primele şase luni ale anului 2016, totalul veniturilor bugetare realizate de Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice (AJFP) Olt a însumat 371,97 milioane lei, ceea ce reprezintă un grad de realizare de 104% a programului de încasări venituri bugetare.

Pentru recuperarea creanţelor datorate bugetului general consolidat, luna trecută Fiscul a emis un număr de 4.882 de titluri executorii pentru debite în sumă totală de 6,88 milioane lei, aplicând totodată 2.578 de popriri pe conturi bancare în sumă de 6,4 milioane lei, 73 de popriri pe venituri terţi în sumă de 0,23 milioane lei. De asemenea, au fost aplicate şi nouă sechestre pentru bunuri mobile şi imobile în sumă totală de 1,04 milioane lei.

„Urmare acţiunilor iniţiate în luna ianuarie 2016 au fost recuperate creanţe bugetare în sumă totală de 6,3 milioane lei, respectiv 3,40 milioane lei din popriri pe conturi bancare, 0,04 milioane lei din din vanzarea bunurilor sechestrate şi 2,86 milioane lei încasări după începerea executării silite fară alte forme de executare”, a precizat Mihaela Marinescu.

Tot în perioada mai sus menţionată, la nivelul unitătilor fiscale, s-au derulat doua licitaţii pentru vânzarea bunurilor sechestrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here