Ion Buruiană s-a spânzurat în curtea casei sale din Slatina. Se fac cercetări pentru moarte suspectă

Ion Buruiană, un bărbat de 51 de ani din Slatina, s-a spânzurat, luni dimineaţă, de grinda unei aplecători în curtea propriei case de pe strada Oltului.

Evenimentul a fost anunţat prin numărul de urgenţă 112 şi primii care au ajuns la locul tragediei au fost pompierii. Aceştia sunt cei care au coborât trupul neînsufleţit al bărbatului din ştreang.

„Tragicul eveniment a fost semnalat de vecini prin 112. La faţa locului s-a deplasat echipa operativă a Poliţiei municipiului Slatina, care a constatat că bărbatul de 51 de ani s-a spânzurat cu o cordelină de grinda unei aplecători”, a declarat, pentru OLT-ALERT, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Claudia Radu.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul nu a lăsat nici un bilet de adio. Surse locale au declarat pentru OLT-ALERT că slătineanul a recurs la acest gest extrem după ce soţia sa părăsise domiciliul conjugal şi refuzase să se mai întoarcă.

Deşi nu au constatat urme de violenţă pe trupul bărbatului, în afară de urma lăsată de ştreang, poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, făcând cercetări pentru moarte suspectă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here