Scandal de proporţii cu pumni şi picioare între două grupuri rivale la Plaja Olt din Slatina

Un scandal de proporţii s-a consumat duminică după-amiază la Clubul Nautic „Plaja Olt”, unde două grupuri de slătineni sosiţi în spaţiul de agrement pentru plajă, baie şi relaxare au sfârşit prin a se lua la bătaie. A fost nevoie de forţe de ordine serioase pentru ca bătăuşii să poată fi, într-un târziu, liniştiţi. Cu toţii au fost duşi la sediul Poliţiei Slatina pentru cercetări, iar una dintre pesoanele implicate a depus plângere pentru lovire.

Scandalul a izbucnit în jurul orei 15.00, când membrii celor două grupuri (în jur de 15 persoane), pe fondul consumului de alcool, s-au luat la harţă. Ei au fost împiedicaţi să se ia la bătaie de personalul de pază al clubului. Totuşi, unul dintre grupuri nu a putut sta deoparte: membrii acestuia au ieşit din incinta clubului şi i-au aşteptat pe rivali în afara spaţiului de agrement. Când aceştia au dat să plece, scandalul a reizbucnit, de data aceasta „condimentat” cu violenţă extremă, scandalagii cărându-şi pumni şi picioare cu nemiluita. Agentul de pază al clubului a acerut sprijinul forţelor de ordine prin 112.

„Pe data de 17.07.2016, ora 16,56, agentul de pază de la Clubul Nautic «Plaja Olt» a solicitat, prin dispeceratul Poliției Locale, sprijin pentru aplanarea unui conflict spontan ce a apărut pe fondul consumului de băuturi alcoolice. Scandalul a fost provocat de către un grup de persoane cu vârste cuprinse între 32-46 ani, din municipiul Slatina. S-a intervenit pentru restabilirea ordinii publice, persoanele implicate în scandal fiind ulterior identificate și sancționate contravențional, conform Legii nr. 61/1991”, a declarat şeful Poliţiei Locale Slatina, Adrian Pop.

La fața locului a intervenit și un echipaj al Jandarmeriei Olt, dar și o patrulă a Poliției Slatina, la sediul căreia persoanele implicate în scandal au fost conduse în vederea continuării cercetărilor, dat fiind faptul că împotriva uneia dintre persoane a fost depusă plângere pentru lovire.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here