Olt: Aproape 700 de candidaţi intră, miercuri, în examenul de titularizare

683 de candidaţi sunt aşteptaţi, miercuri, să susţină examenul naţional de titularizare, iar în eventualitatea obţinerii măcar a notei şapte ei vor putea să ocupe unul dintre cele 14 posturi pe perioadă nedeterminată sau unul dintre cele 556 de posturi pe perioadă determinată.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Olt a stabilit trei centre pentru desfăşurarea concursului de Titularizare din 20 iulie, candidaţii fiind repartizaţi în funcţie de disciplinele la care vor susţine proba scrisă.

Primul centru stabilit este Colegiul Tehnic Metalurgic Slatina, unde vor susţine proba scrisă 269 de candidaţi la 22 de discipline. La Şcoala Gimnazială Nr. 3 Slatina, vor susţine proba scrisă 175 de candidaţi, la şase discipline, iar la Colegiul Naţional „Ion Minulescu” vor da examen 239 de candidaţi la 11 discipline.

La concursul de Titularizare din 20 iulie sunt aşteptaţi 683 de candidaţi, care se vor lupta apoi să ocupe unul dintre cele 14 posturi pe perioadă nedeterminată, scoase la concurs de ISJ Olt. Cei mai mulţi candidaţi, 137, vor să ocupe un post de educator. Alţi 117 candidaţi ţintind un post de învăţător.

Cei care vor lua minimum nota 7 la Titularizare pot ocupa doar 14 posturi pe perioadă nedeterminată, adică titularizabile. Este vorba de un post de educator, cinci de învăţător, unul de kinetoterapie, trei de medicină generală, două de muzică instrumentală, două de profesori de psihopedagogie.

Pe lângă acestea, ISJ Olt scoate la concurs 556 de norme şi fracţiuni de normă, pe perioadă determinată, adică netitularizabile. Cele mai multe sunt la limba engleză – 47, la educaţie plastică – 38, la educaţie fizică – 36, la educaţie muzicală – 32, la chimie – 21, educatori – 26 şi învăţători – 32.

Primele rezultate ale concursului se vor afişa pe 27 iulie, iar contestaţiile vor putea fi depuse în aceeaşi zi, dar şi în cursul zilei de 28 iulie. Acestea vor fi soluţionate în zilele de 29 iulie şi 1 august 2016, urmând ca rezultatele finale să fie afişate pe 3 august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here