Primăria Slatina caută firmă care să-i ducă pe câştigătorii Disney Cup în Franţa, la Paris

Primăria Slatina a scos la licitaţie sericiile turistice privind organizarea excursiei în capitala Parisului de care urmează să beneficieze câstigătorii concursului Disney Cup, organizat luna trecută de municipalitate.

Este vorba de excursia pe care Primăria Slatina le-o plăteşte anual elevilor de gimnaziu care acumulează cele mai mari punctaje la concursul Disney Cup. Ediţia din acest an, organizată luna trecută, a avut 36 de câştigători care vor beneficia de o binemeritată excursie la Paris, unde vor vizita diferite obiective turistice şi unde se vor putea distra la Disneyland. La cei 36 de elevi se vor adăuga şase adulţi însoţitori.

Suma estimată pe care municipalitatea o pune la bătaie este, anul acesta, de 175.000 de lei. Licitaţia pentru selectarea firmei care să organizeze transportul grupului dus-întors a fost lansată, autoritatea contractantă dând termen pentru depunerea ofertelor până la 25 iulie 2016, ora 15.00.

„Contractul de achiziţie cuprinde transportul pe ruta Slatina – Bucureşti – Aeroportul Otopeni în ziua plecării şi Bucureşti – Aeroportul Otopeni – Slatina în ziua sosirii. Plecarea din Slatina, respectiv Bucureşti se va face în concordanţă cu plecarea, respectiv sosirea zborurilor spre şi dinspre Paris. Se asigură transportul în Franţa, de la aeroportul de sosire din Paris către hotelurile unde se asigură cazarea, turul Parisului, deplasarea la obiectivele turistice stabilite în programul vizitei, transportul către Disneyland şi transportul de la hotel la aeroportul din Paris. Se va asigura transportul aerian dus-întors între Bucureşti şi Paris cu companiile de transport aerian, în condiţiile cele mai avantajoase pentru 42 de persoane (36 de elevi minori + 6 adulti însotitori), fără escală”, se arată în caietul de sarcini al licitaţiei.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here