Victor Pițurcă, sechestrat în Arabia Saudită: Fostul selecționer, în conflict cu șeicii de la Al-Ittihad

Victor Piţurcă e blocat în Arabia Saudită! Piţi şi-a reziliat unilateral contractul cu formaţia saudită, Al-Ittihad, fapt care i-a înfuriat pe şeicii din conducerea clubului. Aceştia l-au reclamat pe antrenorul român, încercând să obţină despăgubiri financiare. Conform legislaţiei din Arabia Saudită, Piţurcă nu poate părăsi ţara până la soluţionarea cazului.

Arabii l-au reclamat pe Piţurcă la poliţie, pe motiv ca și-ar fi reziliat abuziv contractul în momentul în care a demisionat, scrie ziare.com. Drept urmare, fostul selecţionar al României este blocat acolo.

Piţi a mers şi la Ambasada Romaniei de la Riad pentru a cere ajutor, dar angajații erau în vacanță. S-au reunit însă și au cerut celor de la Al Ittihad un termen de 24 de ore pentru a rezolva situația.

Scandalul între Piţurcă şi şeici a început acum 2 săpămâni. Atunci, arabii i-au propus rezilierea contractului, dar romanul a solicitat sa-i fie platit contractul pana la final. Șeicii nu au fost de acord și au început să-l șicaneze pentru a-l determina să plece. I-au adus secund nou şi au anulat cantonamentul de vară. Piţurcă a decis să rezilieze contractul, invocând încălcarea lui de către seici.

Piţi îi va da în judecată pe șeici la FIFA și va solicita despăgubiri în valoare de câteva milioane de euro. Pițurcă a preluat Al Ittihad în decembrie 2015.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here