Unde stau la pândă săptămâna aceasta poliţiştii locali din Slatina şi ce anume ţintesc

Săptămâna aceasta poliţiştii locali din Slatina au ca sarcină, printre altele, depistarea personelor fizice care exercită activităţi de comerţ în zonele publice ale municipiului fără achitarea taxelor zilnice şi fără a deţine autorizaţie de funcţionare, dar şi a şoferilor care încalcă regulile de circulaţie. OLT-ALERT oferă cititorilor amănunte despre zonele în care vor acţiona poliţştii Primăriei Slatina.

Marți, joi şi vineri vor avea loc acţiuni privind depistarea personelor fizice care exercită activităţi de comert în zonele publice ale municipiului fără achitarea taxelor zilnice şi fără a deţine autorizaţie de funcţionare.

Marți vor fi şi acţiuni privind depistarea conducătorilor de vehicule care nu respectă normele legale privind circulația vehiculelor cu masă autorizată de peste 3,5 tone pe drumurile din municipiul Slatina și accesul pe anumite sectoare de drum.

Miercuri se vor efectua verificări în teren privind modul de executare al lucrărilor de construcţii, respectarea autorizaţiei de construire, precum şi a proiectului tehnic avizat. De asemenea, poliţiştii locali vor efectua acţiuni privind depistarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind accesul interzis pe anumite sectoare de drum – şi este vorba de străzile Sergent major Dorobantu Constantin, Libertății şi Toamnei.

Joi, poliţiştii locali vor fi cu ochii în patru pe pietoni, biciclişti, conducători de mopede şi vehicule cu tracţiune animală care circulă pe străzile Frații Buzești, Vintilă Vodă, Crișan şi Cireașov.

Vineri vor fi depistaţi conducătorii auto care nu respectă normele legale privind oprirea, staţionarea și parcarea autovehiculelor, iar sâmbătă şi duminică acţiuni privind depistarea persoanelor care încalcă normele de convieţuire socială – tulburarea ordinii publice, consum de alcool pe domeniul public etc.

Potrivit graficului oficial de acţiuni, dincolo de cele prezentate mai sus, zilnic vor avea loc acţiuni de monitorizare a teraselor sezoniere, cafenelelor aflate pe itinerariul de patrulare – totul în vederea prevenirii producerii de fapte antisociale.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here