Primăria Slatina continuă să distribuie persoanelor defavorizate ajutoare alimentare de la UE

Primăria Slatina continuă acțiunea de distribuire a pachetelor cu alimente către beneficiarii Programului operațional ”Ajutorarea persoanelor defavorizate”. Astfel, în această săptămână (25-29 iulie), sunt așteptate să-și ridice pachetele cu alimente persoanele cu handicap din municipiu.

Distribuirea are loc tot la cantina Colegiului Tehnic ”Ion Mincu” de pe strada Drăgănești, nr. 25, de luni până vineri între orele 08.00 – 16.00.

Distribuirea alimentelor va continua până pe data de 5 august, după următorul calendar: 25-29 iulie – persoanele cu handicap grav şi accentuat, 1-5 august: alte persoane care nu sunt incluse in categoriile enumerate și care sunt în evidența Direcției Protecție și Asistență Socială din cadrul Primăriei Slatina.

Ajutoarele alimentare se ridică personal de către beneficiari sau reprezentanții legali ai acestora, de la punctul de distribuție mai-sus menționat, pe baza actului de identitate și a documentului din care rezultă apartenența beneficiarului la una din categoriile enumerate. Reprezentanții legali vor prezenta, în plus, actul propriu de identitate și documentul prin care s-a instituit reprezentarea. Documentele prezentate, trebuie să fie valabile la data distribuției.

De precizat faptul că, pentru persoanele netransportabile, Direcția Protecție și Asistență Socială Slatina va asigura livrarea pachetelor cu alimente la domiciliul acestora la sesizarea unui membru al familiei sau a unei terțe persoane la numărul de telefon – 0249/418.663.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here