Zeci de persoane din Slatina, prinse încălcând legea de poliţiştii locali. Iată ce au păţit

Aproape 90 de persoane certate cu legea au căzut, săptămâna trecută, în plasa Poliției Locale Slatina, ai căror reprezentanţi au aplicat, în timpul acţiunilor de patrulare şi la intervenţiile la evenimente, amenzi în valoare totală de aproape 200 de milioane de lei vechi.

Astfel, în perioada 18 – 24 iulie, efectivele Poliției Locale Slatina au aplicat un număr de 83 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 19.150 lei. Cele mai multe sancțiuni, respectiv 65 de amenzi contravenționale, au fost aplicate pentru încălcarea legislaţiei care reglementează circulaţia rutieră, potrivit şefului Poliţiei Locale Slatina, Adrian Pop. Este vorba de 38 de amenzi pentru opriri neregulamentare, iar 13 pentru acces interzis, una pentru staționare interzisă. Amenzi au primit şi cinci căruţaşi, dar şi patru pietoni care s-au angajat în traversarea străzii prin loc nepermis, la care se adaugă alte patru sancțiuni aplicate unor şoferi de camioane pentru lipsa autorizație speciale de transport.

„De asemenea, au mai fost aplicate 12 sancțiuni pentru nerespectarea H.C.L. nr. 490/2014 referitoare la stabilirea de contravenţii şi aplicare sancţiuni pe raza municipiului Slatina, dar și șase sancțiuni contravenționale la Legea nr. 61/1991 privind încălcarea ordinii și liniștii publice”, a mai precizat Adrian Pop.

În aceeași perioadă, Poliţia Locală a preluat 66 de apeluri de intervenție şi s-a autosesizat în 32 de situații datorită sistemului de monitorizare video a orașului.

 

1 COMENTARIU

  1. de cel putin 10 ani nu am mai vazut politisti care sa dirijeze circulatia rutiera in intersectii in orele de varf.totul se rezuma la radar si pazirea trecerilor de pietoni.pentru asta iau o caciula de bani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here