Plagiat la o primărie din Olt. Au copiat cuvânt cu cuvânt hotărârea unei primării din Arad. Documente!

Consilierii locali din Balş au aprobat, la începutul săptămânii, o hotărâre referitoare la aprobarea criteriilor, procedurilor şi atribuţiilor specifice ocupării postului de administrator public, numai că prevederile actului normativ sunt copiate după o hotărâre similară adoptată în luna iunie de Consiliul Local Lipova, oraş din judeţul Arad.

Plagiatul administrativ a fost semnalat de consilierii PSD chiar în şedinţa legislativului local în care s-a aprobat hotărârea respectivă. Social-democraţii au arătat că, dacă cele două acte se aseamănă pe alocuri, în unele puncte, capitolul privind „Obiectivele şi criteriile de performanţă ce trebuiesc îndeplinite de către administratorul public” este copiat până la ultima virgulă (vezi document).

Interpelat cu privire la această situaţie, primarul Mădălin Teodosescu i-a tratat pe consilieri cu aroganţă, ştiind că majoritatea fragilă din legislativ formată din consilieri PNL şi PMP va trece proiectul de hotărâre.

„Am căutat pe internet şi ne-am inspirat de acolo”, a admis, cu ironie, Mădălin Teodosescu.

Criteriile de selecţie a administratorului public, spun consilierii PSD, nu sunt configurate conform unui post de asemenea răspundere.

obiective adm pub obiective adm pub lipova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here