Doar trei polţişti din promoţia 2016 au ales să lucreze la Inspectoratul de Poliţie Olt

IPJ Olt are, începând din 1 august, trei noi angajaţi. Este vorba de două absolvente ale Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și un absolvent al Academiei de Poliție „A.I.Cuza” București au început serviciul, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt.

Reprezentanţii IPJ Olt au precizat că tinerii polițiști, după ce au fost prezentați personalului unităţii, au fost preluați de un tutore, care îi va include într-un program de pregătire, cu activităţi de însuşire a responsabilităţilor specifice acţiunilor pe care le vor executa.

„Având în vedere faptul că una dintre agentele de poliție a obţinut prima medie în ierarhie, respectiv 9,83, iar cealaltă 9,63, repartizarea s-a făcut pe baza opţiunilor lor, a mediilor generale de absolvire, dar şi ţinând cont de situaţia operativă a judeţului Olt. Astfel, cele două agente de poliție își vor desfășura activitatea în cadrul Poliției municipiului Slatina, unde vor participa la asigurarea ordinii şi liniştii publice, iar ofițerul,  în sectorul operativ, la Secția de Poliție Rurală nr.1 Bobicești”, a precizat comisarul şef Claudia Radu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here