Poliţia Olt angajează din nou din sursă externă. Ce posturi sunt scoase la concurs

IPJ Olt organizează concurs pentru ocuparea a trei funcţii vacante de personal contractual, cu recrutare din sursă externă, potrivit unui anunţ publicat în Monitorul Oficial.

Poliţia olteană organizează concurs pentru ocuparea a trei funcţii vacante de personal contractual, cu recrutare din sursă externă, după cum urmează: referent II – studii liceale şi curs operare calculator; îngrijitor – studii generale/liceale; muncitor necalificat II – studii generale/liceale. Reprezentanţii Poliţiei Olt anunţă că nu se cere vechime.

Dosarele de concurs pot fi depuse până pe 9 august, ora 15.00. Pentru postul de referent, proba scrisă este programată să se desfăşoare pe 31 august, ora 9.00, iar proba interviu pe 5 septembrie, ora 9.00. Pentru îngrijitor şi muncitor necalificat concursul este programat astfel: proba practică, pe  31 august ora 9.00, iar proba interviu, pe 5 septembrie, ora 9.00.

„Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile generale şi specifice care trebuie îndeplinite de candidaţi şi la documentele necesare pentru constituirea dosarului de concurs se pot obţine de la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt – telefon 0249/405500 – interior 20111 – comisar şef Tudor Mariana şi comisar şef Nuţă Cristian”, se arată în anunţul publicat de IPJ Olt, în Monitorul Oficial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here