Şeful PNL Slatina, amendat cu 500 de lei. Care este abaterea imputată de Poliţia Locală

 Preşedintele PNL Slatina Andrei Iordache trebuie să scoată din buzunar 500 de lei, după ce a fost amendat de poliţiştii locali pentru amplasarea ilegală pe domeniul public al municipiului a unui cort în care s-au desfăşurat activităţi electorale, sub masca unei acţiuni de prevenire a efectelor caniculei.

Iniţial, Andrei Iordache a depus o solicitare la primărie pentru a se autoriza amplasarea a cinci pavilioane, unde oamenii ar fi urmat să fie serviţi cu apă plată şi unde ar fi putut să primească primul ajutor, în perioadele caniculare. Potrivit informaţiilor Gazeta Nouă, Primăria Slatina i-a solicitat şefului liberalilor, în scris, mai multe detalii pentru că cererea iniţială era generică.

Până la urmă, liberalii nu au mai aşteptat aprobarea şi au amplasat, în faţa sediul PNL, un cort unde au afişat un mesaj electoral: „PNL are un obiectiv: apă potabilă pentru Slatina”. Astfel, ei au intrat sub incidenţele prevederilor HCL 490/2014. Din acest motiv, preşedintele PNL Slatina a fost amendat cu 500 de lei.

Informaţia a fost confirmată, pentru Gazeta Nouă, de Adrian Pop, directorul Poliţiei Locale.

„Pentru faptul că domeniul public a fost ocupat fără avizul sau aprobarea primăriei a fost sancţionat cu suma de 500 de lei, conform HCL 490/2014”, a declarat el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here