Serie de spectacole pentru slătineni, în centrul municipiului. Muzică pe toate gusturile

Stagiunea de vară a fanfarei de estradă „Lyra Band” a debutat, miercuri, pe Esplanada din Slatina, concertele putând fi ascultate, o dată pe săptămână, până la sfârşitul lunii septembrie. De asemenea, începând de joi, tot o dată pe săptămână, în centrul municipiului, Asociaţia „Căluşarii Slatinei” va organiza programe de dansuri şi muzică populară.

Primăria municipiului Slatina a pregătit un program de vară special pentru slătineni, indiferent de vârstă.

Astfel, fanfara de estradă „Lyra Band” va continua şi în acest an seria spectacolelor estivale. Potrivit unui comunicat de presă remis de Primăria Slatina, concertul ce va marca debutul stagiunii de vară a fanfarei se va desfăşura, miercuri, pe Esplanadă, începând cu ora 19.30.

„Membrii fanfarei vor interpreta un program variat de cântece, printre care se vor număra: valsuri, canţonete, muzică latino, folclor românesc, canţonete italiene şi polci. Spectacolele de muzică se vor desfăşura în ordinea următoare, în fiecare zi de miercuri până la finele lunii septembrie, de la ora 19.30, în următoarele puncte din oraş: Esplanadă, Casa de Cultură a Tineretului, Parcul «Eugen Ionescu». Spectacolele au loc în urma unui parteneriat între Primăria Slatina şi Asociaţia Culturală «Lyra» Slatina”, se arată în comunicatul citat.

Reprezentanţii primăriei spun că nici iubitorii muzicii populare şi dansului tradiţional nu au fost uitaţi. Astfel, în fiecare zi de joi, începând cu  4 august, de la ora 19.30, membrii Asociaţiei „Căluşarii Slatinei” Slatina vor derula un program de dansuri şi muzică populară împreună cu colaboratorii lor, diverse ansambluri de profil din judeţ şi interpreţi de muzică populară.

„Este vorba despre Taraful «Frunză Verde» din Morunglav, Ansamblul folcloric «Cununa» din Şopârliţa, precum şi soliştii vocali Alina Enache, Adelina Dinu şi Nicoleta Crisante”, spun reprezentanţii primăriei.

Ulterior, spectacolele Asociaţiei „Căluşarii Slatinei” vor avea loc în diverse locuri de promenadă din oraş ce vor fi anunţate pe parcurs.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here