VEZI câte posturi titularizabile au rămas neocupate în judeţul Olt. Care sunt acestea

 Şase din cele 14 posturi titularizabile din judeţul Olt au rămas neocupate, în urma şedinţei publice desfăşurate luni. Posturile puteau fi ocupate doar de candidaţii care au luat note mai mare de şapte la examenul de titularizare din 20 iulie. Felicia Man, inspectorul şcolar general al ISJ Olt, a declarat pentru Gazeta Nouă că, în urma şedinţei publice, s-au ocupat doar opt posturi.

„În urma şedinţei publice din 8 august, s-au ocupat cele cinci posturi de învăţător, postul de educator şi cele două de psihopedagogie specială. Au rămas un post de kinetoterapie, trei de medicină generală şi cele două de muzică instrumentală. La ultimele două specializări n-am avut candidaţi, iar candidatul pentru postul de kinetoterapie a avut notă sub şapte şi nu a putut să ocupe în calitate de titular”, a explicat Man.

Posturile rămase îşi vor schimba statutul şi vor putea fi ocupate pe perioadă determinată, de candidaţi care au obţinut cel puţin nota cinci la titularizare. Pe lângă acestea, ISJ Olt mai scoate la concurs 556 de norme şi fracţiuni de normă, pe perioadă determinată, adică netitularizabile. Cele mai multe sunt la limba engleză – 47, la educaţie plastică – 38, la educaţie fizică – 36, la educaţie muzicală – 32, la chimie – 21, educatori – 26 şi învăţători – 32. Şedinţa publică se va desfăşura pe 19 august.

„Aceste posturi, care nu au fost ocupate, îşi transformă statutul şi, pentru etapa următoare, devin posturi care pot să fie ocupate pe perioadă determinată. Şedinţa publică se va desfăşura pe 19 august, la Colegiul Naţional Vocaţional «Nicolae Titulescu», când se vor ocupa şi celelalte 556 de norme şi fracţiuni de normă. Aici vor veni doar cei care au dat concurs în 2016”, a mai declarat Felicia Man.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here