Autoturism răsturnat în zona Pădurea Sarului. În maşină se aflau 5 persoane, între care doi minori

Un autoturism în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat, joi, în afara carosabilului, în zona Pădurea Sarului. Printre cei care se aflau în maşină se aflau şi doi minori.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.30, pe DN 65 – E 574, în zona Pădurea Sarului, unde autoturismul, în care se aflau cinci persoane din judeţul Vâlcea care se îndreptau către Bucureşti, a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat după ce conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers.

Imediat la faţa locului ajuns pompierii SMURD din Balş, care au acordat asistenţă medicală persoanelor implicate în accident. Acestea au refuzat, însă, transportul la spital, deşi printre victime se aflau şi doi minori, printre care un copil de numai şase ani.

„SMURD Balş a intervenit miercuri, 11 august, la un accident rutier petrecut pe DN 65 – E 574, în zona Pădurii Sarului, unde un autoturism în care se aflau cinci persoane s-a răsturnat. Persoanele implicate, printre care s-au numărat doi minori, unul în vârstă de 17 ani, altul de şase ani, au refuzat transportul la spital, astfel că ele au primit doar asistenţa medicală la faţa locului. Nu au existat persoane rănite, doar minorul de şase ani prezenta excoriaţii la nivelul unui genunchi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

După asistarea persoanelor implicate în accident, pompierii au procedat la curăţirea carosabilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here