Cine se va ocupa de Serviciul de Ecarisaj din Slatina. Nu e la primul mandat

 Cosmin Bogdan Apostoliceanu a promovat şi proba de interviu a concursului pentru ocuparea postului de şef al Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân, potrivit rezultatelor afişate pe site-ul Primăriei Slatina.

După ce a luat 80 de puncte la proba scrisă, Apostoliceanu a obţinut 90 de puncte la interviu, fiind declarat admis. Celălalt candidat pentru post, Marius Eugen Popa, a fost declarat respins, după ce la proba scrisă a fost punctat cu zero.

Apostoliceanu a mai ocupat, în trecut, funcţiile de director al Oficiului Judeţean de Poştă, director al Direcţiei de Patrimoniu şi al Loctrans, în prezent fiind consilier al primarului Slatinei.

Mihaela Dragonu, şefa Serviciului Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân (SPGCS) din Slatina a promovat proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de conducere din cadrul Biroului Cultură, Sport, desfăşurată săptămâna trecută. Potrivit site-ului Primăriei Slatina, Mihaela Dragonu a obţinut 85 de puncte, fiind şi singurul candidat pentru postul contractual de conducere vacant.

Autorităţile locale din Slatina au hotărât să reînfiinţeze Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân, după mai multe tentative nereuşite de concesionare a serviciului. De asemenea, un alt argument adus reînfiinţării acestui serviciu a fost reprezentat de problemele întâmpinate cu firma care se ocupa de strângerea câinilor fără stăpân de pe străzi, în baza unui contract de prestări servicii.

Obiectul de activitate al Serviciul Public de Gestionare a Câinilor fără Stăpân îl constituie, în principal, capturarea câinilor fără stăpân şi transportarea acestora la adăpostul de la Sărăceşti, pe baza sesizărilor persoanelor fizice sau juridice, dar şi la propunerea autorităţilor publice locale sau în regim de urgenţă, în cazuri speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here