Mai multe victime ale accidentului produs de fiul lui Chinezu’, transferate la spitale din Craiova şi Bucureşti

Mai multe victime ale groaznicului accident petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă pe raza comunei oltene Brebeni au fost transferate, sâmbătă, duminică şi luni, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina la spitale din Craiova şi Bucureşti. 

Este vorba de o tânără de 17 ani, din localitatea Mărunţei, transferată sâmbătă de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova, de un tânăr de 17 ani, din Drăgăneşti-Olt, transferat la Spitalul „Bagdasar Arseni” din Bucureşti, şi de un alt tânăr, de 18 ani, din Slatina, transferat luni la Spitalul Floreasca din Capitală. Toţi aceştia se aflau, în momentul producerii accidentului, în autoturismul condus de şoferul care se face vinovat de producerea evenimentului rutier, Valentin Lazăr, fiul controversatului om de afaceri slătinean Marian Lazăr, zis Chinezu’.

Transferat de la Slatina la Spitalul Floreasca din Bucureşti a fost, sâmbătă dimineaţă, şi bărbatul de 30 de ani care se afla împreună cu socrul său (mort în accident), cu soţia şi cu copilul lui în maşina care circula regulamentar în momentul impactului. Victima, Gelu Marian Voinea, a ajuns la spitalul din Capitală în comă, starea sa continuând să rămână critică.

Accidentul a avut loc sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 01.00, pe DJ 546, în apropiere de comuna Brebeni, unde, în timp ce conducea un autoturism, marca Peugeot, în care se mai aflau alte patru persoane, Valentin Lazăr, de 18 ani, s-a angajat în depăşirea unui al vehicul fără să se asigure corespunzător, intrând în coliziune frontală cu o Dacia condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 44 de ani, din localitatea olteană Movileni. Din păcate, pentru acesta din urmă nu s-a mai putut face nimic, bărbatul fiind găsit decedat de echipele de intervenţie sosite la locul accidentului.

Lipsa de experienţă a şoferului care intrase de un an în posesia permisului de conducere auto a făcut alte cinci victime, tineri de 17 şi 18 ani, cu toţii aflaţi în Peugeot. Este vorba de două tinere de 17 ani, din comuna olteană Mărunţei, de un tânăr, tot de 17 ani, din oraşul Drăgăneşti-Olt, de un alt tânăr, de 18 ani, din Slatina. Şoferul, de 18 ani, din Slatina, a scăpat doar cu câteva leziuni uşoare şi se află acasă (vezi amănunte AICI şi AICI).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here