Maşinile cu anunţul „de vânzare” în parbriz vor fi interzise de autorităţi în Slatina

Maşinile care au postate în parbriz anunţuri cu „de vânzare” nu vor mai putea fi parcate pe domeniu public al municipiului Slatina, autorităţile locale pregătind un regulament care să interzică acest lucru.

În acelaşi timp, autorităţile locale vor să amenajeze un teren, unde să poată fi parcate toate autoturismele din Slatina care au postate la vedere anunţuri de vânzare.

„Trebuie să promovăm o hotărâre de consiliu local prin care să le interzicem să mai pună afiş cu «de vânzare», în parbrize, şi să nu le mai poată lăsa în parcări pentru un timp îndelungat. În acelaşi timp, primăria se obligă să le punem la dispoziţie un spaţiu în care să desfăşoară această activitate”, a declarat, pentru Gazeta Nouă, viceprimarul Slatinei Claudiu Stăncioiu.

El a adăugat că, cel mai probabil, măsura va intra în vigoare de anul viitor.

„Acum suntem în curs de identificare a terenului, pentru că nu-l găsesc şi-mi trebuie un minim de 5.000 de metri pătraţi. Aceste teren trebuie amenajat, împrejmuit, trebuie să asigurăm paza. Există posibilitatea să amenajăm acest teren, undeva a ieşirea din Slatina spre Brebeni. După efectuarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic, de la anul, vom demara licitaţia pentru a amenaja acest teren”, a mai declarat Stăncioiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here