Fostul şef al Poliţiei Rutiere Olt, Ştefan Văduva, va deveni consilier local al Slatinei

Demisia liberalului Victor Iacobescu din Consiliul Local Slatina îi deschise drum către legislativul municipal colegului său de partid Ştefan Văduva, fost şef al serviciului de Poliţie Rutieră Olt, care îl va înlocui pe post.

Informaţia reiese dintr-un proiect de hotărâre postat pe site-ul Primăriei Slatina şi care va fi supus dezbaterii şi aprobării în următoarea şedinţă a consiliului local. „Se validează mandatul de consilier local al domnului Ştefan Văduva, membru al Partidului Naţional Liberal – Filiala Olt, pe locul rămas vacant în urma demisiei domnului Iacobescu Victor – Hariton”, se arată în proiectul de hotărâre.

Victor Iacobescu a explicat că motivul demisiei este acela că vrea să fie eficient în postul de inspector şcolar general adjunct pe care îl ocupă nu de multă vreme şi că altfel nu ar avea timpul necesar pentru asta.

„Principalul motiv pentru care am ales să renunţ la mandatul de consilier local este lipsa timpului. Prefer să fiu eficient la Inspectoratul Şcolar decât să îmi împart timpul în mai multe direcţii. Nu îmi închei însă activitatea politică prin această aleger; ideile, proiectele mele pot fi puse în aplicare, în continuare, prin colegii mei din Consiliul Local Slatina”, a declarat Victor Iacobescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here