Cei doi slătineni acuzaţi de tâlhărie, sechestrare şi proxenetism rămân în arest

Cei doi slătineni arestaţi săptămâna trecută pentru grave fapte de tâlhărie, sechestrare şi proxenetism rămân după gratii, după ce Tribunalul Olt le-a respins contestaţiile împotriva măsurii dispuse de Judecătoria Slatina.

„Respinge contestaţiile formulate de contestatorii – inculpaţi Stoica Claudiu Adrian şi Grămuş Florin – Nicuşor, în prezent arestaţi preventiv în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Olt, împotriva încheierii nr.17 pronunţate de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina la data de 07.09.2016 în dosarul nr. 8516/311/2016, ca nefondate”, se arată în hotărârea de luni a Tribunalului Olt.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au dispus, miercuri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Florin Nicuşor Grămuş, Claudiu Adrian Stoica şi minora S.G.D., după ce, în urmă cu circa două luni, sub promisiunea că va întreţine relaţii sexuale cu minora, ei au atras într-un apartament din Slatina un bărbat pe care apoi l-au sechestrat şi l-au deposedat de mai multe bunuri.

În ordonanţa procurorilor se arată că minora în cauză practica prostituţia din luna martie 2016, activitate care îi era înlesnită de către inculpatul Florin-Nicuşor Grămuş, în sensul că acesta îi găsea clienți, o proteja şi negocia prețul serviciilor sexuale.

„În data de 18/19.06. 2016, persoana vătămată Z.D. a mers la locuinţa inculpatului Grămuş Florin-Nicuşor pentru a întreţine relaţii sexuale contra cost cu inculpata S.G.D., unde a fost deposedat prin violenţă de mai multe bunuri, printre care şi cheile de la apartament, de către inculpaţii Grămuş Florin-Nicuşor şi Stoica Claudiu Adrian. Ulterior, inculpaţii s-au deplasat la locuinţa persoanei vătămate Z.D. unde au căutat alte bunuri pentru a le sustrage, perioadă în care persoana vătămată a fost privată de libertate, fiind încuiată în locuinţa inculpatului Grămuş Florin-Nicuşor”, se arată în ordonanţa procurorilor.

Prin ordonanțele organelor de cercetare penală, Florin-Nicuşor Grămuş şi Claudiu Adrian Stoica au fost reținuţi marţea trecută pe o perioadă de 24 de ore, minora fiind şi ea reţinută o zi mai târziu. În cazul celor doi inculpaţi majori Primii doi procurorii au propus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 7 septembrie, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina a admis această propunere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here