Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt are un nou purtător de cuvânt

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Olt are, de marţi, un nou purtător de cuvânt în persoana sublocotenentului Claudia – Elena Bucă, care l-a înlocuit în această calitate pe locotenent-colonelul Emanuel Botan, cel care a îndeplinit atribuţiile de relaţii publice vreme de 10 ani.

Noul ofiţer de relaţii publice este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” Bucureşti, promoţia 2015, şi până în prezent a ocupat funcţia de comandant al unei subunităţi operative din cadrul Unităţii Speciale 30 Jandarmi Bucureşti.

Locotenent-colonelul Emanuel-Theodor Botan, care a îndeplinit atribuţiile purtătorului de cuvânt în perioada 2006-2016, îşi va desfăşura activitatea în cadrul Statului Major, la Serviciul Management Operaţional.

„Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt va continua să informeze, în mod obiectiv şi transparent, opinia publică cu privire la misiunile, rolul şi contribuţia jandarmilor olteni la asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică”, se arată într-un comunicat de presă al jandarmeriei Olt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here