Andrei Iordache: Targhetul PNL Olt la parlamentare – 35%. Ce spune despre liste

Targhetul pe care liberalii din Olt şi-au propus să îl atingă la alegerile parlamentare este procentul de 35%, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele PNL Slatina, Andrei Iordache.

„Targhetul PNL Olt la alegeri este de 35%, iar PNL Slatina are acelaşi targhet”, a declarat Andrei Iordache, care a adăugat că obiectivul electoral „este unul ambițios, dar realizabil“.

Liderul PNL Olt a vorbit şi despre listele de candidaţi ai organizaţiei pentru cele două camere ale parlamentului, afirmând că ordinea candidaţilor a fost votată în structurile de conducere ale organizaţiei judeţene, dar că ea va rămâne definitivă după ce va fi aprobată de conducerea centrală a partidului.

„La Camera Deputaților, primul loc este ocupat de președintele organizației județene, deputatul Gigel Știrbu, locul doi de primarul Balșului, Mădălin Teodosescu, și locul trei de domnul Marian Vasile. La Senat, locul unu, Costel Moisescu, locul doi, Siminica Mirea, locul trei, Andrei Iordache. Din punct de vedere oficial și statutar, semnătura finală privind definitivarea acestor candidaturi este dată de cei doi co-președinți de la nivel național“, a declarat Andrei Iordache, precizând că se va şti dacă listele rămân sau nu în varianta actuală la începutul lunii octombrie.

Răspunzând la întrebările jurnaliştilor legate de absenţa de pe liste a fostului candidat al liberalilor la funcţia de primar al Slatinei, Marius Bălaşa, Andrei Iordache a spus că, de fapt, Bălaşa nu şi-a exprimat intenţia de a candida şi pentru un loc în Parlamentul României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here