FOTO / Accident rutier cu trei victime într-o intersecție din Olt. Ce s-a întâmplat

Un accident rutier grav s-a petrecut joi seară în localitatea olteană Găneasa, unde două autoturisme s-au izbit, unul dintre ele, cu trei persoane înăuntru, răsturnându-se pe carosabil. O victimă a ajuns cu răni la spital.

Accidentul a avut loc la ieșire din Găneasa spre Craiova, în intersecția DN 65 cu DN 64, unde o Dacia Logan și un Volkswagen s-au izbit violent după ce unul dintre șoferii implicați a pierdut controlul asupra volanului. Din impact, autoturismul Volkswagen, în care se aflau trei persoane, s-a răsturnat pe carosabil. Două dintre cele trei victime au fost asistate la fața locului de echipajul SMURD, iar cea de-a treia persoană implicată în accident a fost fost transportată la Unitatea de Primire Urgență din cadrul Spitalului Județean Slatina.

img-20160922-wa0000

„Două persoane au fost asistate la fața locului, iar o altă victimă a fost transportată la UPU Slatina cu traumatism la unul dintre membrele inferioare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Olt, plutonierul major Alin Băsășteanu.

img-20160922-wa0001

Poliția a demarat verificări pentru a stabili cu exactitatea împrejurările în care s-a petrecut evenimentul rutier, oamenii legii făcând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

img-20160922-wa0003

img-20160922-wa0005

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here