Alianţa Noastră România şi-a găsit adepţi în Olt. Marian Munteanu vine la Slatina

Un grup de initiativă care sprijină programul initiat de partidul lui Marian Munteanu, Alianţa Noastră România, susține că a constituit, săptămâna trecută, la Slatina, filiala județeană a acestei formaţiuni politice. Coordonatorul partidului pe Oltenia, Ovidiu Bunea, spune însă că sunt mai multe asemenea grupuri și că situația se va limpezi săptămâna viitoare, când președintele partidului, Marian Munteanu, va veni la Slatina.

Cu titlul interimar, organizaţia constituită săptămâna trecută la Slatina va fi coordonată de Gheorghe Stoica, se arată într-o informație de presă remisă redacției OLT/ALERT.

„Am avut o discuție cu domnul Marian Munteanu și s-a stabilit ca eu să coordonez, ca interimar, organizația nou-constituită. Luni voi merge la Primăria Slatina să depun o cerere pentru acordarea unui imobil în care să funcționeze sediul filialei”, a declarat Gheorghe Stoica, fost consilier local și candidat în mai multe rânduri la funcția de primar al Slatinei, ultima oară în 2012, din partea Partidului Poporului – Legea Cojocaru.

Cu toate acestea, contactat de OLT-ALERT, Ovidiu Bunea, coordonatorul pe Oltenia al Alianţei Noastre România, a declarat că în Olt sunt mai multe grupuri de inițiativă care s-au apucat de lucru pentru susținerea partidului și că lucrurile se vor clarifica săptămâna viitoare, când Marian Munteanu va veni la Slatina.

„Sunt mai multe grupuri de inițiativă acolo care deja s/au apucat de lucru și asta este foarte bine. Lucrurile se vor clarifica în cursul săptămânii care vine, când domnul Marian Munteanu se va afla la Slatina, pentru discuții cu adepții noștri. În Oltenia, până acum doar în Dolj avem o organizație stabilă, cu structuri de conducere, pentru că aici activăm mai demult, de 10 luni suntem alături de inițiativa domnului Marian Munteanu și muncim”, a declarat Ovidiu Bunea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here