Şase primării din Olt primesc aproape un miliard de lei din bugetul judeţului pentru investiţii

Şase primării din Olt vor primi aproape un miliard de lei din fondurl de rezervă bugetară la dispoziţia Consiliului Judeţean pentru finanţarea unor obiective de investiţii şi pentru finalizarea unor lucrări.

Banii au fost alocaţi joi pentru şase primării. Este vorba de Primăria Dăneasa, care primeşte 250.000 de lei pentru finalizarea unui proiect privind reabilitarea unui drum comunal, renovarea căminului cultural al localităţii şi înfiinţarea unui centrul social pentru copii, dar şi de Primăria Oboga, care va primi aceeaşi sumă pentru înfiinţarea unei reţele de canalizare, prevăzută cu staţie de epurare, ce va deservi trei sate.

50.000 de lei vor intra în conturile Primăriei Gostavăţu pentru a servi cofinanţării unui obiectiv de investiţii privind modernizarea de drumuri comunale, iar 150.000 de lei merg la Primăria Deveselu pentru implementarea unui proiect privind iluminatul public stradal pe drumul militar ce leagă DN 54 (Caracal – Corbia) cu Unitatea Militară 01871.

De asemenea, comuna Coloneşti primeşte 100.000 de lei pentru înfiinţarea unui târg de săptămână şi a unei pieţe agroalimentare, iar comuna Vlădila va folosi tot 100.000 de lei pentru finalizarea a două proiecte, unul pentru extinderea unei şcoli şi construirea unei pieţe agroalimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here