VIDEO/Rectificare bugetară la Consiliul Judeţean Olt. Ce instituţii vor primi bani şi pentru ce

Aleşii Oltului au aprobat, în şedinţa ordinară de joi a Consiliului Judeţean, rectificarea bugetului propriu al instituţiei în urma căreia două instituţii publice vor primi sume importante de bani.

Potrivit rectificării bugetare, Direcţia Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Olt va primi 190.000 de lei pentru repararea liftului de la Căminul de Bătrâni Slatina, ascensorul având o vechime de aproape 40 de ani. De asemenea, instituţiei i-a fost alocată o sumă de bani şi pentru achiziţionarea unui autoturism ce va fi folosit de angajaţii care se ocupă de monitorizarea copiilor ce beneficiază de măsuri speciale de protecţie.

„Am avut un proiect în ceea ce privește rectificarea bugetului propriu al consiliului județean. Sunt niște bani care au fost dați către instituțiile din subordine. Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului i-au fost dați bani pentru repararea liftului Căminului de Bătrâni Slatina și pentru achiziționarea unui autorism necesar activității de acolo”, a declarat, după şedinţă, preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

O sumă importantă de bani, peste 16 milioane de lei, va primi şi Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina pentru achiziţionarea de saltele de paturi cu care vor fi înlocuite saltelele vechi din toate saloanele unităţii sanitare.

„De asemenea, avem anumite sume de bani care s-au dat Spitalului Județean, pentru anumite obiecte de inventar pe care urmează să le achiziționeze. Este vorba despre schimbarea tuturor saltelelor paturilor din întreg spitalul”, a precizat şeful CJ Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here