Olimpicii şi sportivii din Olt, premiaţi de Consiliul Judeţean. Lista cu numele beneficiarilor

Consiliul Judeţean Olt îi va premia şi anul acesta pe elevii care au obţinut rezultate bune la olimpiadele şcolare naţionale şi internaţionale, pe profesorii îndrumători ai acestora, pe elevii care au urcat pe podiumurile competiţiilor sportive internaţionale, dar şi pe antrenorii care i-au pregătit. 

Sumele pentru premieri au fost aprobate, joi, de aleşii judeţului prin adoptarea unui proiect de hotărâre votat în unanimitate. Pentru olimpicii şi elevii cu performaţe sportive, care şi pentru cei care i-au pregătit, profesori şi antrenori, Consiliul Judeţean Olt pune la dispoziţie suma de 114.000 lei, iar premierea va avea loc într-o gală special organizată.

„Am aprobat azi un proiect de hotărâre privind premierea olimpicilor şi a elevilor care au avut performanţe sportive şi la învăţătură. Este vorba de 112 elevi şi de 48 de profesori care vor fi premiaţi. Vom încerca, ca şi anii trecuţi, să avem o gală a acestui eveniment, pentru că cred că avem nevoie ca olimpicii şi profesorii care îi îndrumă să fie suiţi pe scenă şi să fie aplaudaţi”, a declarat Marius Oprescu, preşedintele Consiliului Judeţean.

Sumele vor fi între 400 de lei şi 5000 de lei, în funcţie de performanţele obţinute de beneficiari.

OLT-ALERT prezintă listele cu numele beneficiarilor şi cu sumele pe care le va primi fiecare dintre ei:

dscn5071

dscn5072

dscn5073

dscn5074

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here