FOTO / Un bărbat din Olt a ARS ca o torţă în incendiul care i-a cuprins locuinţa

Un bărbat din comuna olteană Băbiciu a ars ca o torţă în incendiul care i-a cuprins locuinţa joi seară. El a ajuns la spital cu arsuri de până la 70% din suprafaţa corporală, după ce pompierii au reuşit să-l scoată din flăcări.

Locuinţa bărbatului din Băbiciu a luat foc în jurul orei 19.00. La fata locului au ajuns pompierii de la Garda Stoeneşti cu o autospeciala de stingere cu apa si spuma, dar si un echipaj de la Serviciul de Ambulanţă.

„În momentul sosirii pompierilor, incendiul se manifesta la materialele textile aflate in apropierea unei sobe, cu degajări mari de fum. Proprietarul locuinţei, în vârstă de 44 de ani, prezenta arsuri de gradul II si III pe circa 60-70 % din suprafaţa corporală şi a fost transportat la Centrul de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, plutonierul major Alin Băsăşteanu.

received_855612631241310

În afară de rănile serioase pricinuite de flăcări proprietarului casei, incendiul nu a produs alte pagube importante, fiind distruse materialele textile aflate în apropierea unei sobe.

received_855612497907990

Cauza probabilă a incendiului este folosirea substanţelor combustibile pentru aprinderea focului, au spus pompierii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here