Bărbat din Olt UCIS cu 21 de lovituri de cuţit. Criminalul a folosit două cuţite

O crimă cumplită s-a consumat, vineri, în localitatea olteană Cilieni, unde un bărbat din Prahova, în vârstă de 24 de ani, care lucra ca cioban la o stână de oi l-a ucis cu sânge rece pe proprietarul stânei, de 74 de ani, înjunghiindu-l de 21 de ori. După ce lama cuţitului s-a rupt în trupul victimei, criminalul a luat un al doilea cuţit şi a continuat să-l înjunghie pe cel de la care îşi câştiga o pâine.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, cumplita faptă s-a consumat vineri după-amiază în perimetrul stânei situate pe raza comunei Cilieni.

„În fapt, s-a reţinut că în după-amiaza zilei de 30.09.2016, inculpatul a exercitat acţiuni de agresiune fizică asupra victimei M.N. în vârstă de 74 ani, în interiorul unei stâne de ovine, situată pe raza com. Cilieni, judeţul Olt, prin folosirea a două cuţite, cauzându-i un număr de 21 de plăgi înjunghiate, al doilea cuţit fiind folosit după ce lama primului cuţit s-a rupt în corpul victimei. Leziunile prezentate de victimă au condus la decesul acesteia”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Procurori au solicitat, sâmbătă, judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt arestarea autorului crimei, Florin Mihai Iordache, cerere admisă de instanţă.

„Prin încheierea nr. 61 din data de 01.10.2016, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt a admis propunerea acestei unităţi de parchet şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului I.M.F., din com. Iordăcheanu, jud.Prahova, pe o perioadă de 30 de zile”, se mai arată în comunicatul procurorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here