O gaşcă de minori din Olt a băgat spaima în proprietarii de autoturisme

Polițiștii olteni au identificat, recent, șapte persoane bănuite de comiterea mai multor furturi de autoturisme comise în mai puţin de o săptămână. Hoţii prinşi sunt toţi minori cu vârste cuprinse între 8 şi 17 ani.

În urma activităților desfășurate, polițiștii Poliției orașului Drăgănești-Olt au identificat șase minori, cu vârste cuprinse între 8 și 17 ani, din localitatet, suspecți de comiterea mai multor infracțiuni de furt de autoturisme.

Aceștia sunt bănuiți că, în noaptea de 30.09/01.10.2016, ar fi sustras o autoutilitară, aflată într-o parcare din orașul Drăgănești-Olt, pe care, după ce ar fi condus-o, ar fi abandonat-o, aceasta fiind găsită, avariată, pe raza localității.

Folosind același mod de operare, în noaptea de 01/02.10.2016, minorii ar fi sustras un autoturism, parcat pe o stradă tot din orașul Drăgănești-Olt. În urma investigaţiilor efectuate, autoturismul a fost găsit, abandonat, pe raza comunei Dăneasa, iar din interiorul acestuia se reclamă lipsa acumulatorului auto şi a doi saci cu porumb.

De asemenea, în noaptea de 04/05.10.2016, aceleaşi persoane ar fi sustras un autoturism aflat într-o parcare din Drăgănești-Olt. În urma investigaţiilor efectuate, autoturismul a fost găsit, abandonat, pe D.J. 546A, pe raza localităţii, la ieşire către comuna Stoicăneşti.

„În toate cazurile au fost întocmite acte procedurale, minorii fiind cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, comisarul şef Claudia Radu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here