Şeful Poliţiei Olt, informații în Colegiul Prefectural despre infracționalitatea din județ

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, comisarul şef Cătălin Florescu, este chemat de prefectul Silviu Neacşu să prezinte, marţi, raportul de activitate al instituţiei pe ultimele luni.

Raportul va fi prezentat în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, unde şeful IPJ va da detalii din statisticile privind fenomenul infracţional în judeţ, numărul accidentelor rutiere şi cauzele care le-a generat, precum şi alte aspecte legate de activitatea poliţiştilor.

La raportul prezentat în urmă cu trei luni se arăta că în lunile aprilie, mai şi iunie, pe drumurile din judeţ s-au petrecut 40 de accidente grave, soldate cu şapte morţi şi 42 răniţi grav, precum şi 96 de accidente uşoare soldate cu 123 de răniţi.

În şedinţa Colegiului Prefectural de marţi va mai fi prezentată o informare referitoare la demersurile întreprinse de către Consiliul Județean Olt în vederea pregătirii drumurilor județene pentru iarna 2016-2017, precum şi o alta privind asigurarea utilajelor și a stocurilor de materiale necesare deszăpezirii drumurilor naționale pe timp de iarnă, date ce vor fi oferite de reprezentanţii CJ Olt şi de cei ai Secţiei de Drumuri Naţionale Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here