Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţii din Olt. Ce posturi vacante pot găsi tinerii

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Olt va organiza joi, 20 octombrie 2016, începând cu ora 9.00, o nouă ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenţi. Până săptămâna trecută, instituţia organizatoare găsise doar opt agenţi economici care s-au arătat interesaţi să pună la dispoziţie tinerilor locuri de muncă vacante.

Bursa se va desfăşura la Slatina, în insinta Casei de Cultură a Tineretului, şi la Caracal, în sediul Agentiei Locale Caracal, din strada Nicolae Titulescu, nr.29.

În acest sens, AJOFM Olt a demarat actiunea de contactare a agentilor economici pentru depistarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă vacante, din diverse domenii de activitate, care sa fie oferite participanţilor la bursă.

Până săptămâna trecută fuseseră contactati 40 de agenţi economici, din care numai opt şi-au arătat disponibilitatea de a participa la Bursă cu un număr de 66 locuri de muncă vacante, în următoarele meserii: automatist, frigotehnist, electromecanic, frizer, coafor, manichiurist, lăcătuş mecanic, ipsosar, stivuitorist şi muncitor necalificat.

„Angajatorii care dispun de locuri de muncă vacante şi sunt interesaţi să participe la această acţiune pot depune situaţia privind locurile de muncă vacante la sediul instituţiei din Slatina, str. Prelungirea Crişan, nr.2 sau o pot transmite pe adresa de e-mail ajofm@ot.anofm.ro ori prin fax 0249/432276”, se arată într-un comunicat al instituţiei organizatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here