PSD a oficializat listele candidaţilor pentru alegerile parlamentare. Este şi un fost liberal

Președintele PSD Olt, Paul Stănescu, a anunțat, luni, În cadrul unei conferințe de presă, listele candidaţilor pentru alegerile parlamentare din decembrie.

Lista pentru Senat este deschisă de Paul Stănescu. Locul doi îi revine medicului Renică Diaconescu, pe locul trei se află, Cornelia Sulger, şefa Organizaţiei Femeilor Social Democrate Slatina, pe poziţia a patra este medicul veterinar Ion Bozgă, locul cinci revenindu-i fostului liberal Sorin Brătoi.

La Camera Deputaților lista este deschisă de deputatul Florin Iordache, preşedinte intermar al Camerei Deputaţilor, urmat de Dan Ciocan, Alexandru Stănescu, Marius Iancu, Felicia Man, Cătălin Grecu, Dragoș Drăghicescu și Florin Dumitrescu.

„Noi, conducerea, am avut consultări cu toate organizaţiile din judeţ. Să nu zic toate, pentru că tot înseamnă 100%, dar 98%, pentru că anumiţi colegi n-au fost în perioada asta aici, dar ne-am consultat cu ei telefonic (pentru că ni s-a părut de bun simţ să ne consultăm cu tot partidul, pentru că n-am vrut să facem un simulacru de voturi într-o sală mare cu 200 de oameni, ci am vrut să avem o consultare sinceră, ca toată lumea să-şi spună punctul de vedere) şi toţi colegii mei, toţi preşedinţii de organizaţii şi-au spus punctul de vedere în ceea ce priveşte aceste propuneri pentru liste pentru Parlamentul României ale PSD – Filiala Olt”, a declarat Paul Stănescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here