VIDEO/Este OFICIAL: Emil Albotă a trecut la PSD. Ce funcţie înaltă ar putea ocupa

Fostul secretar de stat şi prim-vicepreşedinte al UNPR Olt, Emil Albotă, a trecut la PSD. Informaţia care a circulat pe surse în ultima a fost confirmată, oficial, de preşedintele PSD Olt, Paul Stănescu.

„De ceva timp, membru al Partidului Social Democrat este domnul Albotă Emil, fostul secretar de stat în Ministerul Educaţiei. El şi-a dorit să vină alături de echipa noastră. Sigur că ne bunucrăm că oameni valoroşi vin alături de noi şi din ce în ce, vedeţi, PSD-ul are o echipă care vrea să muncească, oameni care sunt serioşi, oameni cu coloană vertebrală, oameni care şi-au propus să facă ceva pentru judeţul nostru şi pentru România”, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, Paul Stănescu.

Întrebat dacă Albotă va avea o funcţie politică în partid, liderul PSD Olt a spus că, fiind un om valoros, este posibil care fostul secretar de stat să ocupe anumite funcţii în partid.

„Deocamdată e venit de foarte de curând în partid. Sigur că vom discuta toate aceste lucruri în momentul în care vor reorganiza lucrurile astea. Nu ne-am gândit la lucrul ăsta, dar domnul Albotă este un om valoros, profesor universitar, şi sunt convins că, dacă este un om valoros, sigur că va accede şi în anumite funcţii politice, până la vârful partidului. Aşa cum spunea Napoleon, fiecare soldat are în rucsacul său bastonul de mareşal”, a precizat Paul Stănescu.

Emil Albotă a intrat în politică în 2011, devenind membru al UNPR. În 2012 i se încerdinţează funcția de prim-vicepreședinte UNPR Olt și președinte UNPR Slatina. La alegerile locale din 2012 a candidat la funcția de primar al Slatinei, obținând postul de consilier local la care renunţat în 2014 pentru a ocupa postul de secretar de stat în Ministerul Educaţiei. El a fost eliberat din această funcţie în septembrie anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here