Curs Inspector Sãnãtate şi Securitate ȋn Muncã, organizat în Slatina

Profesional New Consult anunţã deschiderea în Slatina, în data de 04 Noiembrie 2016 a cursului de Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã, curs susţinut de formatori cu experienţa şi cunostinţele necesare pentru a putea oferi noţiunile utile şi de reţinut din legea 319/2006, legea sãnãtãţii şi securitãţii în muncã. Locurile pentru urmãtoarea sesiune, sunt limitate, încã vã mai puteţi înscrie la sediul firmei din Slatina, situat în strada B-dul A.I. Cuza, nr.11 A, bl. FB15, Sc.A, parter (în spatele papetãriei DECK de pe A.I. Cuza).

Absolvind cursul de Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã organizat de Profesional New Consult, veţi obţine pe lângã o specializare necesarã şi foarte cãutatã pe piaţa muncii dar şi şanse sporite la ocuparea unui post de muncã.

fcf8847a-74cb-4481-964f-dc29be4f91fa

Agenţii economici dar şi insitituţiile de stat, trebuie sã angajeze personal specializat, care sã deţinã un curs de Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã, evitând astfel pe lângã amenzile foarte mari ce se pot aplica în domeniu dar mai ales problemele ce le pot ridica riscurile profesionale şi accidentele de muncã.

The part of architectural project

Pentru detalii despre cursul Inspector Sãnãtate şi Securitate în Muncã vã puteţi adresa firmei Profesional New Consult la centrul din Slatina, la adresa: B-dul A.I. Cuza, nr.11 A, bl. FB15, Sc.A, parter (în spatele papetãriei DECK de pe A.I. Cuza) sau la telefoanele 0745.490.490, 0784.045.025, email: slatina@profesionalnewconsult.ro web: www.profesionalnewconsult.ro

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 95

De asemenea, firma va organiza în perioada urmãtoare, cursuri recunoscute şi acreditate în urmãtoarele domenii:

Curs Inspector Resurse UmaneCurs ContabilitateCurs Responsabil de MediuCurs Arhivar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here