Tentativă de crimă la Valea Mare: Şi-a înjunghiat tatăl după o altercaţie în familie

Un tânăr de 20 de ani din localitatea olteană Valea Mare a fost reţinut, luni, de procurori după ce acesta şi-a înjunghiat tatăl în urma unei altercaţii în familie. Procurorii vor cere instanţei de judecată arestarea preventivă a făptaşului cercetat pentru tentativă de omor. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au reţinut că, duminică, 16 octombrie, în jurul orelor 18:30, în timp ce inculpatul se afla în locuinţa familiei, împreună cu părinţii şi fratele său, şi-a înjunghiat tatăl cu un cuţit în regiunea abdominală, cauzându-i o leziune care i-a pus în primejdie viaţa. Fapta a fost comisă pe fondul consumului de băuturi alcoolice al celor doi părinţi, după ce în prealabil a existat un conflict verbal şi fizic între aceştia.

Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.

„Din concluziile preliminare întocmite de către medicul legist din cadrul SJML Olt rezultă că victima, A.G., prezintă următoarele leziuni traumatice: plăgi contuze epicraniene, plagă înjunghiată abdominală cu eviscerare de anse intestinale, ce pot data de câteva ore şi s-au putut produce prin lovire cu un corp înţepător-tăietor şi lovire cu corpuri dure, leziuni pentru care a necesitat 25 – 30 de zile de îngrijiri medicale şi care i-au pus în primejdie viaţa”, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Considerându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, în cursul zilei de astăzi, procurorii vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here