Adrian Mititelu, declarații suprinzătoare depre blaturile din Liga 1: „Mi-a oferit 500.000 de euro într-o noapte să ia un punct atunci când l-am băgat în „B””

Acuzații incredibile din partea lui Adrian Mititelu! Fostul patron al Universității Craiova susține că a primit oferte din partea mai multor patroni din Liga 1, pentru a aranja meciuri.

Adrian Mititelu îi acuză pe Cristi Borcea, pe Becali, dar și pe Gheorghe Ștefan de faptul că au încercat să îl mituiască pentru a face blaturi. Fostul patron declară că nu a acceptat nicio ofertă.

„Eu și Dinel Staicu am fost singurii care n-am făcut blaturi. În schimb, Ilinca, Nețoiu au făcut nenorociri. Chiar Borcea mi-a propus. Și Becali mi-a propus în direct la TV”, a declarat Adrian Mititelu pentru Gazeta Sporturilor.

El a povestit pentru Gazeta Sporturilor cum a decurs interacțiunea cu fostul patron al echipei Ceahlău.

„Gheorghe Ștefan de la Ceahlăul m-a înnebunit. Mi-a oferit 500.000 de euro într-o noapte să ia un punct atunci când l-am băgat în „B”. „Pinalti” a venit până la Slatina cu geanta plină de bani. Mi-a dat 99 de apeluri într-o noapte”, potrivit aceleiași surse.

Meciul dintre Ceahlău și Universitatea Craiova a avut loc în sezonul 2007-2008 și s-a terminat cu 2-1 în favoarea Universității, după un meci greu. În urma partidei, echipa Ceahlău a fost trimisă în divizia B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here