COADĂ de sute de persoane la Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt

Sute de elevi şi adulţi se vor buluci, marţi, 25 octombrie, să intre în sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, nu chemaţi la audieri, ci pentru a vizita instituţia cu prilejul Zilei Europene a Justiţiei.

Cu ocazia Zilei Europene a Justiţiei, celebrată în întreaga Europă în data de 25 octombrie a fiecărui an, Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt organizează activităţi destinate a apropia justiţia de cetăţeni, pentru a-i ajuta să fie mai bine informaţi despre drepturile lor şi modalitatea de funcţionare a justiţiei de zi cu zi, se arată într-un comunicat de presă al parchetului.

„În cadrul acestor evenimente, în data de 25.10.2016, între orele 13.00-15.00, la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt din Slatina, str. Mihai Eminescu, nr. 50, vor fi primite grupuri de elevi din cadrul unităţilor de învăţământ din mun. Slatina, interesaţi de activitatea justiţiei şi a Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt”, se mai arată în comunicat.

Unităţile de învăţământ interesate de acest program pot transmite lista participanţilor (maximul 15 elevi pentru fiecare unitate de învăţământ) la adresa de e-mail pt_olt@mpublic.ro, până la data de 25.10.2016.

La aceeaşi dată, sunt aşteptaţi să participe şi cetăţenii interesaţi de activităţile organizate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here