George Ionică deschide lista PRU Olt pentru Camera Deputaților. Listele de candidați, depuse la BEJ

George Ionică, fost candidat la Primăria Slatina, deschide lista de candidați pentru Camera Deputaților a Partidului România Unită (PRU) – Filiala Olt. Primul pe lista pentru Senat se află Mihai Grosu, un inginer mecatronic. PRU Olt este prima organizație politică din Olt care a depus listele de candidați la Biroul Electoral Județean.

Pe lista pentru Camera Deputaților George Ionică este urmat de Alina-Mariana Mihai (economist), Mădălina Florina Boagiu (filolog), Bogdan Florinel Jianu (avocat), Dumitru Marinescu, Marin Bratu (economist), Iulian Răzvan Verdeş și Anamaria Guşă (contabil).

Lista pentru Senat îi cuprinde pe Mihai Grosu, Mircea Potecaru (jurist), Constantin Muşetescu (inginer agronom), Marinela-Viluţa Călin (asistent medical) şi Marin Ionică, profesor universitar, fost parlamentar, fost prefect al județului şi preşedinte al Consiliului Judeţean Olt.

liste-pru-olt

După ce, luni, PRU Olt a fost prima organizație politică din județ care a depus la Biroul Electoral Județean liste complete cu candidați pentru alegerile parlamentare, în lista pentru Senat a intervenit o modificare, în sensul că locul avocatei Victoria Grigore, care se afla pe poziția a doua, este ocupat acum de Mircea Potecaru.

Contactat de OLT-ALERT, George Ionică, cel care îndeplinește și atribuțiile de președinte al PRU Olt, a declarat că intră în bătălia electorală cu speranță pentru că partidul pe care îl reprezintă este singura alternativă reală pentru români la ofertele PSD și PNL, „singurele care contează în confruntarea noastră”.

„Intrăm în această bătălie să câștigăm, pentru că Partidul România Unită este singurul partid care reprezintă o alternativă reală la ofertele PSD și PNL, singurele formațiuni politice care contează în confruntarea noastră. Și nu vorbesc fără argumente când spun aceste lucruri. PRU este un partid viu, dinamic și singurul care face românilor oferta românismului, care propune electoratului ceea ce nimeni nu a propus până acum: renașterea și creșterea valorilor fundamentale ale acestei nații, naționalismul curat care lipsește atât de mult poporului nostru. În absența lui s-au întâmplat toate nenorocirile din 1989 încoace, vânzările de terenuri către străini, a zăcămintelor naturale, a demnității noastre până la urmă. Or noi propunem românilor acum să punem punct tuturor acestor excese și abuzuri, acestor crime în definitiv și să renaștem ca nație în lumina valorilor naționale, astfel încât să contăm în peisajul politic și economic european prin noi înșine”, a declarat George Ionică.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here